Web Analytics Made Easy -
StatCounter
betaalmethodes met logo veryhandy
          DVD/Blue-Ray films (Mini) Series en Boxes               
We voegen dagelijks meer titels toe, zet de pagina in je favorieten
Foto's van de hoes kunnen afwijken, worden vaak met nieuwe hoes weer onder de aandacht gebracht (marketing)

Vindt je een lijst (op alfabet) makkelijker? Klik dan hier

Veelal zijn speelfilms van 2 genres voorzien, zoals bijvoorbeel "Actie / Drama". De film is dan onder beide categorieën terug te vinden.
 
                     

 
 
Wat is refurbished?
We kopen regelmatig DVD's in, nieuw maar ook gebruikt, die komen overal vandaan. De kwaliteit is niet altijd even goed. Zo vervangen we alle doosjes voor nieuwe en we polijsten de DVD machinaal aan de afspeelzijde, sommige DVD's hebben 2 afspeelzijdes, Double sided single/ double density, zie het maar als een dubbele DVD9. We testen of de DVD start en verpakken hem hierna in nieuwe doos, folie en verzegelen de DVD.Alle dragers zijn voorzien van folie of een zegel
op de hoes
Bij het verbreken van het zegel of folie, vervalt het retourrecht, zoals beschreven in de algemene voorwaarden (Art 8.2.g)
-
Verveelvoudigen van DVD's en bedrukking dan wel kopieeren van drukwerk zijn een inbreuk op de auteursrechten. Stichting BREIN voert deze auteursrechten in Nederland uit. Ieder misbruik op de auteursrechten is strafbaar. DiversiCo is niet aansprakelijk voor overtreding van de wet op de auteursrechten door derden.