Web
Analytics Made Easy - StatCounter
betaalmogelijkheden large 2

Betalingsmogelijkheden

Veryhandy wil graag helder en open communiceren met u als klant. Daarom leggen we duidelijk uit hoe onze betaalmogelijkheden tot stand komen.
Veryhandy gebruikt geen mogelijkheid meer tot vooraf overmaken omdat 75% van de mensen die hier gebruik van maakten dit vervolgens niet betaalden, hierdoor onstaat extra werk om alles intern te crediteren. We bieden wel Klarna voor achteraf betalen (zie onder).
Wilt u meer weten over ondergenoemde betalingsmogelijkheden volg dan de link door op de icoontjes te drukken [indien bekend].

 


Al uw betalingen via Ideal worden middels een beveiligde verbinding rechtstreeks met uw eigen bank tot stand gebracht [Nederland]. Hiervoor worden door ons géén kosten in rekening gebracht. Er dient altijd minimaal één gratis alternatief te zijn en dat is in ons geval een Idealbetaling. Op uw afschrift verschijnt DiversiCo als begunstigde.
 

 
Credircard betalingen zijn belast met 2,3%, dit is een gemiddeld tarief, het verschil nemen wij vor onze rekening. De kosten voor de payment provider (het bedrijf wat ons betalingsverkeer regelt) bedragen € 0.25, dit bedrag rekenen we door naar de klant omdat er altijd een Ideal betalingsmogelijkheid tegenover staat, die kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.Op uw afschrift verschijnt DiversiCo als begunstigde.

 
PayPal betalingen worden zwaar belast voor de verkoper, wij rekenen dan ook minder door naar de klant, € 0,20 ipv € 0,35 en 2% ipv 3,4%. Hier geldt ook, omdat er een gratis alternatief is, reken we deze kosten door.

 
BanContact is geen Nederlands betaalmiddel. Onze zuiderburen (Belgie) willen we ook de mogelijkheid geven tot het doen van aankopen bij ons. Aan het gebruik van dit betaalmiddel zijn kosten verbonden van € 0,39. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)
 

 
Klarna biedt u de mogelijkheid om de order achteraf te betalen, sommige klanten voelen dit als een stukje extra zekerheid. Aan dit middel van betalen zijn kosten verbonden. Voor risicodekking rekenen we de kosten door naar de klant, die zijn € 1,00 + 2.99%
 

SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. De kosten bedragen € 0.25 + 1.6%


 
Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. De kosten bedragen € 0.25 + 0.9%. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)
 
 
Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. De kosten bedragen € 0.25 + 0.9%. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)
 

 
Wij accepteren ook de VVV cadeakaart. Wij vragen enkel de vergoeding van € 0.25 voor onze PSP, provisie van VVV nemen wij voor onze rekening..