Web
Analytics Made Easy - StatCounter
knipsel

Betalingsmogelijkheden

Veryhandy wil graag helder en open communiceren met onze klanten. Daarom leggen we duidelijk uit hoe onze betaalmiddelen tot stand komen.
Veryhandy gebruikt geen mogelijkheid tot vooraf overmaken omdat 75% van de mensen die hier gebruik van maakten dit vervolgens niet betaalden, hierdoor onstaat extra werk om alles intern te crediteren. We bieden wel Klarna voor achteraf betalen (zie onder).
Wilt u meer weten over ondergenoemde betalingsmogelijkheden volg dan de link door op de icoontjes te drukken.Al uw betalingen via Ideal worden middels een beveiligde verbinding rechtstreeks met uw eigen bank tot stand gebracht. Hiervoor worden door ons géén kosten in rekening gebracht. Er dient altijd minimaal één gratis alternatief te zijn en dat is in ons geval een Idealbetaling. Op uw afschrift verschijnt DiversiCo als begunstigde.
 

 
Credircard betalingen zijn belast met 2,3%, dit is een gemiddeld tarief, het verschil nemen wij vor onze rekening. De kosten voor de payment provider (het bedrijf wat ons betalingsverkeer regelt) bedragen € 0.25, dit bedrag rekenen we door naar de klant omdat er altijd een Ideal betalingsmogelijkheid tegenover staat, die kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.Op uw afschrift verschijnt DiversiCo als begunstigde.

 
PayPal betalingen worden zwaar belast voor de verkoper, wij rekenen dan ook minder door naar de klant, € 0,20 ipv € 0,35 en 2% ipv 3,4%. Hier geldt ook, omdat er een gratis alternatief is, reken we deze kosten door.
 

 
BanContact is geen Nederlands betaalmiddel. Onze zuiderburen (Belgie) willen we ook de mogelijkheid geven tot het doen van aankopen bij ons. Aan het gebruik van dit betaalmiddel zijn kosten verbonden van € 0,39. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)
 

 
Klarna biedt u de mogelijkheid om de order achteraf te betalen, sommige klanten voelen dit als een stukje extra zekerheid. Aan dit middel van betalen zijn kosten verbonden. Voor risicodekking rekenen we de kosten door naar de klant, die zijn € 1,00 + 2.99%