Web Analytics Made Easy -
StatCounter
betaalmethodes met logo veryhandy
Veryhandy wil graag helder en open communiceren met je als klant. Daarom leggen we duidelijk uit hoe onze betaalmogelijkheden tot stand komen.
Veryhandy gebruikt geen mogelijkheid meer tot vooraf overmaken omdat 75% van de mensen die hier gebruik van maakten dit vervolgens niet betaalden, hierdoor onstaat extra werk om alles intern te crediteren. We bieden wel Klarna voor achteraf betalen (zie onder).
Wil je meer weten over ondergenoemde betalingsmogelijkheden volg dan de link door op de icoontjes te drukken [indien bekend].

 
I-Deal betalen
 
Al je betalingen via Ideal worden middels een beveiligde verbinding rechtstreeks met je eigen bank tot stand gebracht [Nederland]. Hiervoor worden door ons géén kosten in rekening gebracht. Er dient altijd minimaal één gratis alternatief te zijn en dat is in ons geval een Idealbetaling. Op je afschrift verschijnt DiversiCo als begunstigde.
 
Creditcards
 
We hebben per onmiddelijke ingang de mogelijkheid om met een creditcard te betalen uit ons systeem gehaald. Door de groeiende bemoeizucht uit Brussel mogen we de exorbitante kosten van de creditcardmaatschappijen niet meer doorberekenen (wet PS2D).
Brussel denkt goed bezig te zijn met het bevoordelen van grote bedrijven, de kleine webwinkelier betaalt het gelag. Wij kiezen ervoor om de prijzen niet te laten stijgen maar de creditcard mogelijkheid te verwijderen.

 
 
BanContact
 
BanContact is geen Nederlands betaalmiddel. Onze zuiderburen (Belgie) willen we ook de mogelijkheid geven tot het doen van aankopen bij ons. Aan het gebruik van dit betaalmiddel zijn kosten verbonden van € 0,39. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)
 
Apple pay

Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Klanten hoeven niet meer te zoeken naar hun portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen. De kosten voor Apple Pay berkenen we door. Gemiddeld 2.3% + € 0.25
Momenteel is Apple Pay beschikbaar in de volgende europese landen;

Oostenrijk, België, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Groenland, Guernsey, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Monaco, Noorwegen, Polen, Rusland,San Marino,Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad, Nederland

Klarna betaling achteraf
 
Betaal makkelijk achteraf, sommige klanten voelen dit als een stukje extra zekerheid. Aan dit middel van betalen zijn kosten verbonden. Voor risicodekking rekenen we de kosten door naar de klant, die zijn € 1,00 + 2.99%
 
Sofort banking

SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. De kosten bedragen € 0.25 + 1.6%

 
KBC bank
 
Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. De kosten bedragen € 0.25 + 0.9%. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)
 
Belfius betalen
 
Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. De kosten bedragen € 0.25 + 0.9%. Tevens worden er naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht, behalve software (ESD - Electronic Software Delivery)

 
Poolse betalingsmogelijkheid
 
Przelewy24 is de meest populaire betaalmethode in Polen, met ondersteuning voor meer dan 30 Poolse banken. Omdat het gebruik maakt van real-time overboekingen, zijn betalingen met Przelewy24 100% gegarandeerd. De kosten van de PSP berekenen we door, die zijn € 0.25 + 2.2%. Er zijn veel Poolse werknemers in Nederland, er staat een gratis betaalmethode tegenover (Ideal), daarom zijn de Przelewy kosten doorberekend.
 
VVV giftcards betaling
 
Wij accepteren ook de VVV cadeaukaart. Wij vragen enkel de vergoeding van € 0.25 voor onze PSP, provisie van VVV nemen wij voor onze rekening.Bij retourzendiingen betalen we niet in contant uit maar krijgt de klant een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Deze bon is vrij te besteden in onze webwinkel en 1 jaar geldig.

betalingsmogelijkheden