Web Analytics Made Easy -
StatCounter
header met betaalmethodes

Norton Security Standaard 1 PC, Aanbieding!

Norton Security Standaard 1 PC, Aanbieding!

24.95

Staffelaantal, bij geselecteerde producten, in de winkelwagen aan te passen

Norton Security Standaard (non subscription) of tewel, geen automatische verlenging en ook geen bankgegens nodigKrachtige beveiliging van Norton voor je pc, Mac®, smartphone en tablet.
 
Maak onbezorgd gebruik van al je apparaten met de ijzersterke bescherming van NortonDe pc, Mac, smartphone en tablet die je elke dag gebruikt, ze zijn allemaal gedekt.
 
Ultieme gemoedsrust dankzij de privacybescherming voor je apparatenJe privacy. Je contacten. Je berichten. Alles veilig en wel.
 
Zorg dat je beschermd bent met gespecialiseerde beveiligingWij zorgen dat je apparaten veilig zijn. Je pc en Mac worden beschermd tegen virussen, online bedreigingen, diefstal van persoonlijke gegevens en financiële scams. En je smartphone en tablet worden beveiligd tegen verlies en privacyproblemen, zoals ongewenste toegang tot je berichten, contactpersonen en foto's.
 
Zorg dat je apparaten altijd beschermd zijn
De apparaten die je gebruikt, veranderen constant. Daarom bieden we je de flexibiliteit om je beveiligingsprogramma eenvoudig over te zetten van het ene naar het andere apparaat. Nieuw apparaat? Ook dat apparaat kun je met Norton beschermen.
 
Systeemvereisten
  • Microsoft® Windows® XP (32-bits) met Service Pack 3 (SP 3) of hoger
  • Microsoft Windows Vista® (alles versies) met Service Pack 1 (SP 1) of hoger
  • Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 (SP 1) of hoger
  • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies), bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
  • Microsoft Windows 10 (alle versies), Edge-browser wordt niet ondersteund.
  • Huidige en vorige twee versies van Mac OS® X
  • Android™ 2.3 of hoger (waarop de Google™ Play-app is geïnstalleerd)
  • iOS® 7 of hoger