Web
Analytics Made Easy - StatCounter
knipsel
Een ESD licentie, afkomstig van een ESD (Electronic Software Delivery) distributeur, is een geldige licentie, deze distributeurs zijn aangesloten bij de merken die ze vertegenwoordigen. Door de toenemende internet snelheden is het geen enkel probleem meer om een software distributie te downloaden. In de tegenwoordige systemen is ruimtegebrek veelal niet meer aan de orde..
Veryhandy levert software van grote en bekende merken als ESD (Electronic Software Delivery) licentie, dat betekent dat u geen "fysieke" verpakking met inhoud meer hoeft aan te schaffen. Steeds meer apparaten worden niet meer geleverd met een CD Rom drive,
U ontvangt een geldig certificaat met een originele licentiesleutel van de fabrikant met onze naam erboven. De instructies vindt u tevens in de mail. Print voor de zekerheid altijd uw certificaat uit.. Het retour recht is niet van toepassing omdat de tenaamstelling van de licentie sleutel direct op uw eigen naam staat, waardoor het een artikel op maat is. (artikel 8 sub B & G van de algemen voorwaarden)

Kies de software leverancier waar uw voorkeur naar uit gaat. U ontvangt binnen 12uur (meestal binnen een paar minuten) de Licentie sleutel en de downloadinstructie in de mail.


Beveiliging & Optimalisatie

                 

            

   
 
Productiviteit

   
     


      Besturing   
 
          

 
 
In de loop van het jaar zullen we, bij voldoende interesse, overgaan naar een geautomatiseerd licentie systeem waardoor de uitgifte binnen een half uur zal zijn gerealiseerd.