Web Analytics
betaalmogelijkheden klein
Wilt u weten wat een ESD licentie is, klik dan hier
                                                              
U ontvangt een geldig certificaat met een originele licentiesleutel van de fabrikant met onze naam erboven. De instructies vindt u tevens in de mail. Print voor de zekerheid altijd uw certificaat uit.. Het retour recht is niet van toepassing omdat de tenaamstelling van de licentie sleutel direct op uw eigen naam staat, waardoor het een artikel op maat is. (artikel 8 sub B & G van de algemene voorwaarden door Brussel opgesteld voor het consumentenrecht, kopen op afstand)
Geen verzendkosten wereldwijd!

Actie:
Iedere klant met een ordernummer dat eindigt op 33, 66 of 99, ontvangt, bij aanschaf van een ESD licentie (vanaf € 30.-), Kaspersky safe kids t.w.v. € 14.99, GRATIS!
U hoeft hiervoor niets te doen.

 
Klik op het merk van uw voorkeur. U ontvangt binnen 12uur (meestal binnen een paar minuten) de Licentiesleutel + Certificaat en de downloadlink van de fabrikant in uw mailbox, waar ook ter wereld.
 
Zoekt u specifiek Android, Apple of Linux of gebruik de keuzehulp

Beveiliging & Optimalisatie
                               

                                        
  
 
             


Productiviteit

       


      Besturing   
 
     
   


(Een aantal softwarepakketten zijn zowel voor de MacOS als voor Windows, Android & IOS)

 
 
In de loop van het jaar zullen we, bij voldoende interesse, overgaan naar een geautomatiseerd licentie systeem waardoor de uitgifte direct zal zijn gerealiseerd. Dan zal de licentiesleutel en certifcaat met een paar minuten naar uw mailbox worden verstuurd.