Web Analytics Made Easy -
StatCounter
header met betaalmethodes
          DVD/Blue-Ray films (Mini) Series en Boxes               
We voegen dagelijks meer titels toe, zet de pagina in je favorieten
Foto's van de hoes kunnen afwijken, worden vaak met nieuwe hoes weer onder de aandacht gebracht (marketing)

Vindt je een lijst (op alfabet) makkelijker? Klik dan hier

Veelal zijn speelfilms van 2 genres voorzien, zoals bijvoorbeel "Actie / Drama". De film is dan onder beide categorieën terug te vinden.
 
                     

Sorteer op:
 
Australia (2008) Romantiek / Oorlog - (Refurbished) 12+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-3 dagen Corona
InStock
7.95

Berlin Airlift (2005) Drama - (Refurbished) 12+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-3 Corona
InStock
7.95

Dead Man (1995) Western - (Refurbished) 12+


Voorraad: 0
Levertijd: 1-3 Corona
OutOfStock
7.95

Greta (2009) Drama - (Refurbished) 6+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-3 Corona
InStock
7.95

One Last Dance (2003) Drama - (Refurbished) 12+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-3 Corona
InStock
7.95

Perfect Strangers (2003) Thriller - (Refurbished) 12+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-3 Corona
InStock
7.95

Twiligiht  (2008) Mystery / Romantiek - (VERNIETIGD)  12+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-3 dagen Corona
InStock
7.95

 
Wat is refurbished?
We kopen regelmatig DVD's in, nieuw maar ook gebruikt, die komen overal vandaan. De kwaliteit is niet altijd even goed. Zo vervangen we alle doosjes voor nieuwe en we polijsten de DVD machinaal aan de afspeelzijde, sommige DVD's hebben 2 afspeelzijdes, Double sided single/ double density, zie het maar als een dubbele DVD9. We testen of de DVD start en verpakken hem hierna in nieuwe doos, folie en verzegelen de DVD.
 
Wat is "sleeve"
Indien het niet meer mogelijk is om het drukwerk te hergebruiken, doen we de gepolijste DVD in een "sleeve". Voor veel filmverzamelaars is deze vorm ideaal, je kunt 100derden DVD's in een daarvoor geschikte koffer doen. Voor het drukwerk mag je een kopie voor jezelf van het internet halen, vervolgens doe je deze hoes dan in een verzamelband. Zo staat niet je hele (huis)kamer vol met DVD's, voor inbrekers een aantrekkelijke buit.
De sleeve DVD's herken je aan de produktfoto, dat is een label of "Losse DVD" in plaats van een front foto van de hoes. Deze DVD's zijn allemaal € 4.25en, uiteraard, geen verzendkosten. Je kan ook op de
DVD Film Lijst klikken.

De categorie incompleet bevat losse dvd's in sleeve die bij een serie/ Box behoren die misschien net bij jou is/ zijn beschadigd. Zo heb je voor € 3.95 je kostbare serie weer tip top in orde.Alle dragers zijn voorzien van folie of een zegel
op de hoes
Bij het verbreken van het zegel of folie, vervalt het retourrecht, zoals beschreven in de algemene voorwaarden (Art 8.2.g)
-
Verveelvoudigen van DVD's en bedrukking dan wel kopieeren van drukwerk zijn een inbreuk op de auteursrechten. Stichting BREIN voert deze auteursrechten in Nederland uit. Ieder misbruik op de auteursrechten is strafbaar. DiversiCo is niet aansprakelijk voor overtreding van de wet op de auteursrechten door derden.