Web Analytics Made Easy -
StatCounter
header met betaalmethodes

Invisible Man - Seizoen 1 Deel 3 (2000) Serie / Science Fiction - (Nieuw) 12+

Invisible Man - Seizoen 1 Deel 3 (2000) Serie / Science Fiction - (Nieuw) 12+

10.95

Staffelaantal, bij geselecteerde producten, in de winkelwagen aan te passen

It Hurts When You Do This
Als Bobby met geheugenverlies in het ziekenhuis ligt, ziet hij een vreemd experiment. Later onderzoekt hij samen met Darien aan het experiment gerelateerde verdwijningen.

The Other Invisible Man
De ‘Official’ wordt aangevallen door een onzichtbare man en Fawkes is hoofdverdachte – Darien en Hobbes werken samen om Dariens naam te zuiveren en de echte dader te vinden.

Reunion
Darien gaat naar huis om de verschijning van zijn overleden broer Kevin te onderzoeken.

Cat & Mouse
De Chinese overheid, niet in staat zelf een onzichtbaarheid-klier te ontwikkelen, wil de Amerikaanse stelen. Helaas denken ze dat Bobby Hobbes het onzichtbare teamlid is. Fawkes en Hobbes verbergen zich, maar Bobby wordt nerveus…

Beholder
Een huurmoordenaar gebruikt een laser om de getuigen van zijn moorden blind te maken. Fawkes en Hobbes volgen zijn spoor naar een blind model, de vriendin van de moordenaar. De moordenaar ontsnapt door Fawkes te verblinden. Omdat hij net onzichtbaar werd op het moment dat de laser hem raakte is het effect tijdelijk en kan hij nog zien als hij zijn ogen bedekt met Quicksilver. Helaas maakt dat zijn groeiende krankzinnigheid alleen maar erger.