Web Analytics Made Easy -
StatCounter
header met betaalmethodes

Best Of Britsh Comedy 1Comedy - (Refurbished) AL

Best Of Britsh Comedy 1Comedy - (Refurbished) AL

9.20

Staffelaantal, bij geselecteerde producten, in de winkelwagen aan te passen

Tommy Cooper
De meester van geestige goochelarij: Tommy Cooper. Vanaf zijn tv-debuut in 1947 maakte hij miljoenen kijkers over de hele wereld aan het lachen met zijn optredens en sketches. Wij brengen u het beste van Tommy Cooper, een selectie die de Britse grootmeester van de lach eer aandoet.
EPISODE 1: SPEELDUUR: 24 MINUTEN
Rowan Atkinson
Dé Britse topkomiek van deze tijd, heeft met zijn TV-creaties "Mr. Bean" en "Black Adder", de wereld inmiddels veroverd. Wat velen echter niet weten, is dat hij avond aan avond heeft opgetreden op Broadway en London's West End. Op deze DVD zijn 3 van zijn beste sketches geselecteerd.
FATAL BEATINGS,| ELEMENTARY DATING, GUYS AFTER THE GAME, SPEELDUUR: 16 MINUTEN
Benny Hill
De bolle, guitige komiek Benny Hill heeft miljoenen fans over de hele wereld plezier gebracht met zijn hilarische capriolen, hartveroverende glimlach, schunnige grapjes en olijke filmpjes. Deze DVD bevat een hilarische selectie van die filmpjes.
EPISODE 1: SPEELDUUR: 28 MINUTEN
George & Mildred
Voor Schone Schijn (Keeping up Appearances) was er George & Mildred, een hilarische komedieserie en een typisch voorbeeld van Britse humor! Deze DVD bevat een selectie van afleveringen van deze hilarische voorloper van Schone Schijn.
EPISODE 1: SPEELDUUR: 25 MINUTEN
Beeld: 4x3
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands