Web Analytics
betaalmogelijkheden klein aangepast

Magix Music Maker Premium

Magix Music Maker Premium
€ 129.95 nu € 94.95
InStock
Levertijd: Binnen 12uur
Voorraad: 112
Aantal


U krijgt een licentiesleutel + Certificaat en downloadlink naar de fabrikant van de gekozen software in uw mailboxMusic Maker Premium is een unieke virtuele studio met meer dan 8.000 geluiden, intuïtieve bediening met drag & drop, ontelbaar vele instrumenten en professionele functies voor het mixen & masteren. Maar het beste is: met Music Maker is het eenvoudiger dan ooit om fantastische muziek te maken.
Magix Music Maker Premium

4 exclusieve Premium Soundpools
De Soundpools Score (filmmuziek), Chill-out, Dance en Ambient zijn alleen verkrijgbaar in Music Maker Premium. De exclusieve Score Soundpool Dramatic Stories bevat vooral dramatische strijkerarrangementen en blazersets vol spanning. De Chillout Soundpool Mother Earth verbindt zomerse licht synthesizersounds met mystieke klanktexturen en exotische percussie-elementen.

Cinematic soundscapes
Geef je producties ongekende diepte en spanning. Met Cinematic Soundscapes creëer je dichte soundscapes voor filmmuziek – of je creëert machtige bass drops voor elektronische muziek.

Een compleet virtueel koor
Speel je eigen vocals met het keyboard in: het virtuele instrument Choir is er in drie verschillende stemkleuren (mannen, vrouwen en gemengd).

Church Organ
Italiaans gracieus: de Church Organ maakt indruk door majestueuze klankwerelden. Spelend eenvoudig componeer je soulvolle ballads, epische filmmuziek of hot dance tracks.

Systeemeisen

Besturingssystemen: Windows 10 / Windows 8 / Windows 7
Processor: 2 GHz
Werkgeheugen: 2 GB
Schijfruimte: 9 GB voor programma-installatie
Internetverbinding: nodig voor registratie, validatie en bepaalde functies van het programma.

 


Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

fred  - licentie sleutel
13-06-2019 7:48:50
Beste,
1. Kan ik het programma op meer dan 1 pc gebruiken en blijft de licentie sleutel herbruikbaar na bijvoorbeeld een systeem crash.
2. Heb je een speciale versie nodig voor een mac of draait het programma op beide systemen. Wij hebben thuis nl windows 10 en een mac, vandaar.
3. Wordt het programma ge-update of zal je een volgende versie weer aan moeten schaffen?


groet

Fred
evelien  - vraag
23-04-2019 18:02:44
Goeiedag, als ik het product koop wat zijn dan de voorwaarden voor retour of niet goed geld terug? Vr groeten, Evelien Brand