Web Analytics
header met betaalmethodes

De DVD's in deze categorie zijn originele DVD's, alleen hebben we de verpakking en drukwerk wegens beschadigingen weggegooid. Eenvoudig je collectie bewaren in een DVD/ CD opberg koffer, werkt ruimtebesparend.

De DVD's zijn origineel en bedrukt, eventueel gepolijst waar nodig met een polijstmachine. Alle DVD's in deze categorie zijn getest op starten. Bij vebreken/ beschadiging van de seal vervalt het retourrecht.

De DVD's worden zonder verdere kosten verpakt in een transparante sleeve + bubble envelop en gratis verstuurd. Verzamel je op deze manier DVD's, dan kan je de bijbehorende gegevens in een ringband bewaren. Je mag een kopie van de hoes aanschaffen, die zijn ook auteursrechtelijk beschermd, een kopie is dus voor jouw DVD toegestaan.

Momenteel zijn we produkten aan het bewerken en komen later op de pagina.

Sorteer op:
 
Hancock (2002) - Actie - (Refurbished) - Kijkwijzer: 6+


Voorraad: 1
Levertijd: 1-2d
InStock
3.95

 
Verveelvoudigen van DVD's en bedrukking dan wel kopieeren van drukwerk zijn een inbreuk op de auteursrechten. Stichting BREIN voert deze auteursrechten in Nederland uit. Ieder misbruik op de auteursrechten is strafbaar. DiversiCo is niet aansprakelijk voor overtreding van de wet op de auteursrechten door derden.